En morsom vri på rekerogpasta, en utrolig velsmakende saus med grovhakkede tomater og masse krydderurter, rekene må bare så vidt røre stekepannen, ellers blir de seige og lite gode
Kok pasta i godt med velsaltet vann til al dente. Når pastaenog ertene er klare, vend de inn i tre omganger (igjen, for å unngå at yoghurten deler seg)
Pastamiddag er både godt og kjapt, rekerogpasta passer også veldig godt sammen. Denne lille pastaretten har også en helt spesiell god saus og god smak av parmesan
Start med å koke vannet til pastaenmed rikelig med salt og hell pastaen i vannet når det koker. Til pasta syntes jeg det fungerer strålende, bare pass på å ikke bruke for mye olje, du vil ikke at det skal smake for mye olje og virke oljete, men heller den deilige smaken av olivenolje ogreker
Pastamed asparges ogreker. Røkelaks medpasta. Ha en god klunk olivenolje i kjelen og tilsett finhakket hvitløk - ha så pasta, edamame ogreker i kjelen - bland godt
Ha i tomater, sukkererter, rekerog basilikum i sausen og kok opp. I dag presenterer jeg et forslag på en rask og smakfull middag, nemlig pastamedrekerog basilikum
Denne superenkle pastaretten er laget med norske reker, spansk chorizopølse, fennikel ogalbuepasta. Sil av vannet og bland reker, chorizo og fennikel i pastaen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.