Alt i en panne og inn i ovnen, det gir så god smak, er gøy og enkelt å lage Server gjerne med litt smørdampet Asparges ved siden av, som var planen med denne, men som ble gjenglemt på butikken
Dagens middagstips er en skikkelig lørdagsmiddag som akkurat gikk ned på høykant her i huset. Kylling skjæres også i biter og gjennomstekes med hvitløk, gul løk, salt, pepper og masse curry
Ser fantastisk ut, må prøves og + for lett og oversiktelig oppskrift. Server gjerne med litt smørdampet Asparges ved siden av, som var planen med denne, men som ble gjenglemt på butikken
Skikkelig lettvint og god klubbmat eller som familiemiddag til hverdag eller helg, denne enkle kyllingretten passer til det meste, den er rask å tilberede, mye kan gjøres ferdig på forhånd, og det er enkelt å doble ingrediensene hvis du skal lage mat til mange
Håper dere er klare for en ny middagsoppskrift. Brokkoli Purre Gul løk Rød løk Paprika Sukkererter Litt soyasaus og pepper tilsettes på slutten Smør og olje til steking ( jeg bruker kokosolje uten smak)
Følg Just another food story på facebook og på Instagram @justanotherfoodstory, og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersom dere gjenskaper noen av oppskriftenepå bloggen
Jeg skal virkelig bli bedre på å dele raske og sunne middager her inne. Ha dette over i en ildfastform Kutt kyllingen i biter og stek med ønsket krydder
Imens kyllingen står og godgjør seg koker du pasta etter anvisning på pakken. Stek finhakket løk og hvitløk i olje til løken blir blank, så tilsetter du gresskarkjerner, strimlet kylling og paprika
Legg kyllingfileter i en ildfast form med krydder og kokosmelk over. Notater Jeg tok vekk litt av kyllingen til mini og krydret den kun med litt karri og paprikapulver
Dårlig tid, men likevel lyst på en deilig middag. Det er en ganske mektig middag og passer kanskje best til helgen for dere som ønsker å passe på kcal-mengden
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.