Ha litt smør/olje på stekepannen eller bruk en gryte, surr løkenog vårløk til de begynner å bli myke, tilsett rosmarin og hell over creme fraiche, kremfløte og la dette surre sammen et par minutter mens du smaker til med soya, kyllingfond, salt, pepper, gele
Kyllingbitene krydrer jeg med litt salt og pepper og steker i en wokpanne sammenmed litt rapsolje. Når kyllingbitene er ferdige, legger jeg de til side og steker paprika, squash og har i brokkoli oggulerøttene
Her servert med kokte,hele, stekte poteter. Alt i en panne og inn i ovnen, det gir så god smak, er gøy ogenkelt å lage Server gjerne med litt smørdampet Asparges ved siden av, som var planenmeddenne, men som ble gjenglemt på butikken
Kylling skjæres også i biter oggjennomstekesmed hvitløk, gul løk, salt, pepper og masse curry. Sopps har fått en versjon med lavere andel karbo, og mer protein – men jeg har ikke klart å finne denenda
Ha i peanøttsmør og gresk yoghurt, rør godt ut og smak til med krydder. Servér med hakkede peanøtter. Fremgangsmåte Skjær kylling i mindre biter og stek i en panne til gjennomstekt, tilsett deretter grønnsaker i mindre biter
Tilsett kyllingbitene, kraft, soyasaus, kokosmelk, erter, red curry paste og ingefær. Skjær kyllingfileene i strimler og brun den i oljenog ta dem til side
Innbakt kyllingmed sursøt saus er fantastisk godt, ogenda bedre om du lager det fra bunnen av. Del ananasen i biter og ha kjør halvpartenmeden stavmikser
Her servert med kokte,hele, stekte poteter. Nå bør kylling gryta ogpotetene være ferdig omtrent samtidig Ta ut kylling gryta, strø over litt revet parmesanost, fersk hakket basilikum og litt av lime saften Server gjerne med smørdampede aspargestopper eller soppstuing
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.