En bestemt liten fyr som vet hva han vil, men med litt god, kremet saus så hjelper det. Fremgangsmåte Skjær kylling i mindre biter og stek i litt smør sammen med rødløk, ketchup og krydder
Krydre kyllingenmed salt, pepper og paprikapulver på begge sider. Så da ble det denne deilige retten som tok form i dag, smakte bare så godt, og som vanlig utrolig enkelt med alt i en gryte
Ovnsretter er lettvint å lage. Nok til 2 personer Ingredienser 2-3 kyllingfilet olje eller smør til steking 3 sjalottløk, finhakket 1 fedd [. 2-3 kyllingfilet olje eller smør til steking
Ha oppi kyllingenmed skinnsiden opp, strø over vårløk. Her servert med kokte,hele, stekte poteter. Hakk opp hvitløk, chili, vårløk og soltørkede tomater
Dette er supBaconsurret kyllingbryst, fylt med mozzarellaost, soltørket tomat og basilikum. Bland mozzarellaost, basilikum og soltørket tomat sammen med balsamico (etter smak)
Ha i peanøttsmør og gresk yoghurt, rør godt ut og smak til med krydder. Fremgangsmåte Skjær kylling i mindre biter og stek i en panne til gjennomstekt, tilsett deretter grønnsaker i mindre biter
Nå bør kylling gryta og potetene være ferdig omtrent samtidig Ta ut kylling gryta, strø over litt revet parmesanost, fersk hakket basilikum og litt av lime saften Server gjerne med smørdampede aspargestopper eller soppstuing
Smakfull ovnsrettmedkylling -i en sykt digg sennepsaus. Brunet kyllingfilet og kremet sennepsaus ♪♪. Stek kyllingfilet raskt i en varm panne med smør på begge sider, krydre dem med salt og pepper
Tilsett brokkoli i mindre buketter, gulrøtter i mindre stenger og en frossenpose med wokmiks. Fremgangsmåte Skjær kylling i mindre biter og stek i en panne
Ha litt smør/olje på stekepannen eller bruk en gryte, surr løken og vårløk til de begynner å bli myke, tilsett rosmarin og hell over creme fraiche, kremfløte og la dette surre sammen et par minutter mens du smaker til med soya, kyllingfond, salt, pepper, gele
Kremet tagliatelle med Husets peppermakrell fra FISKEEKSPERTEN i Kristiansand. Jeg har blitt sponset av EXTRA EVJE med lokalprodukter fra sør Norge og jeg fikk prøve denne nydelige makrellen
Crispy poteter og kyllingmed indisk krydder og gode grønnsaker. Smør ei ildfast form med et par ss olivenolje og legg bønner, løk, tomat, hvitløk og halvparten av urtene i bunnen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.