Disse er kjempeenkle å lage og farlig gode. Jeg har tatt utgangspunkt i de supergode kanelknutene jeg lagde i fjor, og dette er virkelig en perfekt grunnoppskrift for søt gjærbakst
Fastelavnsboller er vi svært glade i her hos oss. Men, etter å ha vært fem dager i Budapest med diverse utskeielser på matfronten, fant vi ut at vi ville forsøke å lage en sunnere vri på fastelavnsbollene dette året
En ny måte å lage boller på, men gud så gode boller. Siden denne helgen er en kombinert Valentines- og fastelavnshelg, synes jeg det passer bra med noen ekstra romantiske fastelavnsboller i dag
Da har man feiret fastelavn (Ikke fastelavEn, men fastelavn), og bakt godefastelavnsboller. Dette er det ferdig produktet, fastelavnsboller, eller fastelavensboller som noen kaller dem
Fastelavnsboller er kremfylte boller som kan varieres på ulike måter. ♥ Fastelavnsboller bør fylles med krem samme dag som de skal serveres, slik at kremen er helt fersk
Fordelen er jo at nå må det bli fastelavnsboller to helger på rad. I helga inviterte Moen Vel-forening til akedag med grilling og fastelavnsboller på søndag 12. Fastelavnsboller - denne oppskriften gir ca 50 stk
Er dere klare for å spise dere gode og mette på fastelavnsboller neste uke. Jeg har derfor laget en litt annen vri som jeg har kalt Kretido’s fastelavnsboller, som rett og slett har byttet ut fløtekremen med Freia’s vaniljekrem
God mandag alle sammen. Hvordan har helgen deres vært. Min har vært kjempe fin. Vi avsluttet helga med deilig søndagsmiddag hos foreldrene til Erik i går
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.