Del hvitløksfeddene i toBland tomatpuré og karri medkyllingkraftenBland alle ingrediensene sammen medkyllingen og ha de over i en gryte eller ildfast form med lokk eller en leirgryte
Skjær fisken i biter og mal den med stavmikser eller foodprosessor. Røres i en kjøkkenmaskin eller for hånd, spe med fløte/melk til farsen har passe konsistens
Lag et snitt i hver tomat med en skarp kniv. Her har du oppsjriften på en deilig kyllingcurry. Curry betyr gryterett og trenger ikke nødvendigvis å inneholde krydderet karri
Skjær kyllingkjøttet og grønnsakene i strimlerRist cashewnøttene i en tørr panne - sett til sideKok ris etter anvisning på pakkenStek kyllingen og grønnsaker på høy varme i litt olje - ikke ta for mye av gangenNår alt er stekt tilsettes woksausen
Slik gjør du I en dyp panne har du i litt olje og tilsetter curry paste og tomatpure, bland godt og la surre mens du rører i et par minutter Kutt kyllingen i biter og ha dem i en panne med olje på middels varme
Oppskriften er egentlig medkyllingfilet, men jeg hadde kyllingkjøttdeig for hånden og brukte den. Siden jeg først er i curry modus om dagen må jeg bare dele denne super gode og raske kyllingretten til Helene
Skjær kyllingen i strimler og ha den i en stor gryte, stek med litt olje. Smak til curryenmed lime. ta ut frøene av chiliene hvis du ikke ønsker en sterk paste) i en høy arbeidsbolle og kjør til fin puré med stavmikser
Den kan også lages med green curry paste. Smak til med salt og pepper. Del kyllingfileten i strimler. Fres den finhakka løken og curry pasten et par minutter i litt olje
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.