1/4 ts
salt,2 dl sukker,piskes i ca 10 min Hell masse på bakepapir, steke midt i ovn på 125 grader i ca 90 minutter Ta ut avkjøl og pynt med ferske bær. Mens du hygger deg med tanken på dette får du noen fine bilder fra fineste kafeen Drømmeplassen: God helg!
Dette er fordi gjæren ikke skal komme borti vannet og begynne å virke før tiden. Det eneste jeg trenger å gjøre, er å helle oppi ingrediensene og stille inn når klokken jeg vil ha brødet ferdig
Fordel deigen i to brødformersom er smurt eller kledd med bakepapir. Enkelt og greit, tiner fort og det blir aldri kastet noe brødfordi det er blitt hardt eller for gammelt
Har liksom mistet gnisten på kjøkkenbenken, men litt rask og sunn kveldsmat er godt. - I en annen bolle rører du sammen eggene, kremost, bakepulver og salt
tilsett mel, salt og gjærblandingen i samme bolle somfordeigen. bland sammen melk, sammalt hvete fin og grov, sammalt rug fin og grov, havregryn og havre kli til fordeigen
B. r. ø. d. e. t. l. a. g. p. å. k. u. n. f. ,. v. i. b. h. s. o. j. D. m. y. æ. /. (. ). I. A. T. 1. 8. 0. 4. -. 5. J. “. c. ”. M. N. w. R. H. q. ♥. 7. 9. 2. 6. 3. S. F. L. V. d l
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.