Det er godt med loff til skalldyr, salat, supper og andre ting, og selvfølgelig er den du baker selv den aller beste, derfor er det greit med en oppskrift på loff som er enkel å bake
Legg brødene i godt smurte brødformer, pensle med pisket egg. Det smaker dessuten himmelsk med litt godt smør og for eksempel hjemmelaget syltetøy med stjerneanis
I tillegg må det selvsagt være godt på smak. Et godthverdagsbrød skal etter min mening inneholde mye grovt mel og hele korn, slik at det metter en stund
Jeg slapp plutselig billig unna alle problemene med elting og knaing, og brødet ble kjempegodt. I mange år har jeg bakt brød, men aldri helt fått det til
brød og rundstykker, og en dobbelt smultringdeig til jul. Nei, jeg ville ha muligheten til å bake f. I tillegg byttet jeg ut halvparten av det grove melet med havregryn
Silacruzs forunderlige verden | Om alt, ingenting, littegrann – og mye ;)
Kalde horn sjæres i to med brødkniv og smøres med godt med smør. Kna GODT. En litt uvanlig oppskrift til denne bloggen å være da de inneholder hveteprotein
Du behøver ikke å røre så veldig godt, bare til det er blandet sammen. Jeg håper jeg har klart å overbevise deg om hvor godt og lettvindt dette brødet er, du må bare huske å planlegge i god tid og starte deigen kvelden før du skal spise brødet
Skjær gjerne noen snitt i toppen av brødet så du unngår sprekker. Oppskriften gir 3 brød. Sett til heving på en lun plass i 45 min. Kna deigen littegrann før du deler den i 3 deler som du putter i hver sin 2 liters brødform
Ingenting er så godt som en skive nybakt brød, med litt godt økologisk smør på. Vi nordmenn spiser utrolig mye brød, og korn er den største miljøsynderen når det kommer til sprøytemidler, kunstgjødsel, avrenning, monokulturer,- ja alt det som ikke er så bra med måten vi produserer mat på
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.