gode kjøttbollermed tomatsaus og spagetti. ferdige kjøttboller klare til bruning. De er kjempegode ogmed tomatsaus får du synergisk umami så det holder
Smak til med salt og pepper og rør inn hakket basilikum. Disse kjøttbollene både lukter og smaker av Italia slik at i alle fall jeg får lyst på en tur dit igjen
Disse kjøttbollene har masse smak, og passer perfekt blandet med min «Spaghetti Pomodoro» oppskrift. Italiensk krydderblanding(Gjerne fersk basilikum, persille og oregano)
Bland raspet parmesan, hakket perislle, finhakk hvitløk, chili, og løk sammen med kjøttdeigenTilsett raspen/finhakket tørr loff og bland godtSalt og pepperForm til runde middels store kjøttboller
Vårløk eller purre kan gjerne brukes, og sleng gjerne med litt basilikum dersom du har. Her har jeg raidet krydderkassen min, og brukt litt av alt jeg hadde - gressløk, toppløk, persille, timian, hvitløk og oregano
Ha et godt lag med tomatsaus ogkjøttboller. Kjøttbollene til denne pastaretten smaker kjempedigg, ogmed en enkel tomatsaus blir middagen en uforglemmelig smaksopplevelse
Pasta med kylling i pestoPastasalat med kylling og eple-vinaigretteDel på. Sett på stekepannen på litt sterk varme, litt olje i, og så er det bare å lage kjøttbollene
Ha over tomatene og kyllingbuljong og la sausen putre til du er ferdig med kjøttbollene. Samboeren tenkte "hmm, kjøttbollerog pasta er jo digg", så hvorfor ikke
Jeg serverer mine kjøttbollermed pitabrød som er dyppet i olivenolje og koriander. Først har jeg krydder i en liten bolle og blander dette sammen med strøkavring
Greske kjøttbollermed spinat og parmesan. Bland karbonadedeig med paprikapulver, chili, cummin, sennepspulver, pepper, salt, ingefær, hvitløk, kanel og kardemomme
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.