Slå deigen litt sammen og del i to emner, form tilbrød og legg i smurte former. Det smaker like godt til frokost, lunsj og nistepakke som til kveldsmat
I dag har jeg dette ferske brødettil dere, perfekt søndagsfrokost. Etter en natt med dårlig søvn på mini, og mammaen hans som til slutt satt knestående og halvsov ved senga hans, så blir det en powerwalk på mølla og ellers rolig dag
Deilig smaksopplevelse for oss begge to, men hvem liker ikke nybaktbrødtil frokost. Igår kveld var jeg på besøk til en venninne, og hun delte gladelig av en brødoppskrift hun hadde funnet (takk til deg Nina)
Hva er bedre enn nystekt brødtil lørdagsfrokosten. Da jeg så Iduns Karbolett lavkarbo-brød i butikkhyllene for en månedstid siden, kjøpte jeg det med en gang
Stek brødskivene på middels/høy varme til de har fått en god brunfarge på begge sider. Men nå snakker vi frokost i morgen tidlig, og vi kaster jo ikke brødet selv om det er blitt litt tørt, gjør vi vel
I dag fikk jeg og minstemann lyst på hjemmelaget og ferske brødtil frokost. 6 dl hvetemel + ca1 dl til ut-baking. Del deigen i ca 6 emner og lag små brød
Åh, det er lite som slår nybakte fristelser til frokost ♥ Er dere ikke enige. I helgen har jeg fått vestlandsbesøk av fine, fine mamma, og i morges smalt vi sammen noen kjappe, enkle og knallgode scones til frokost
Jeg har aldri vært med på feiring av Thanksgiving, men jeg misunner kanskje amerikanerne litt for å ha utnyttet denne grønnsaken til fulle i så mange år allerede
Hell røren over i en brødform. I tilleggtil to dager med pendling og andre oppdrag. Miks nøtter og frø - mal så dette til grovt mel mes stavmikser eller bleder
Brød, Forretter, Middag, Tilbehør. Til gjengjeld blir det utrolig luftig og mykt inni og sprøtt utenpå med smak av oliven, soltørkede tomater, fetaost, maldonsalt og krydderurter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.