Mangosalatmed avocado og koriander er et svært godt tilbehør til mye. Jeg har prøvd den både til grillet laks og grillet hvalbiff med meget godt resultat
Og i dag skal en kyllingfilet få æren av å bli innbakt. Først krydret jeg den med Aromat og Peppermix. JA da, sikkert mange av dere der ute som fnyser og sier at det kan jeg lage selv
Det hadde vært kjedelig å servert kyllingen naturell, så ville gjerne gjøre litt stas på måltidet ved å fylle kyllingfiletenemed kremost m/hvitløkssmak, soltørkede tomater og noen basilikum blader
Her er en smakfull utgave med fersk ørret og sitrus, servert med en frisk, spicy salat med gode reker og en herlig grønn kremet saus med spinat og basilikum ღ
Tandorilaks medfriskyoghurtmed minte og hvitløk, jasminris ogmangosalat. Legg laksen på en tallerken og start med å drysse over salt, sukker, tandorikrydder på begge sider
Denne retter en litt asiainspirert medfriske smaker og litt ekstra krydder. Den krever kort tilberedning og du kan variere i det uenderlige med smaker og tilbehør
Gjerne med brød og/eller salat. Bland alt sammen med den ukokte pastaen i en ildfast form. Til gratinert kyllingfilet trenger du kun en ildfast form og en ovn
Smør på et tynt lag med pesto, legg på soltørkede tomater, fetaost, oregano og litt salt og pepper. Ta en flatbunnet kjele (ikke for stor) og bank kyllingen ut til ca
Lag en lomme på kyllingfilêtene og fyll med kremosten. Smakfult medrømmedressing til. Diverse grønnsaker etter ønske, Jeg hadde gulerøtter, kålrabi, rød paprika, sopp og løk
Surr en skive med Serrano rundt kyllingfileten. Som tilbehør kan du for eksempel prøve våre grillede oregano- og parmesantomater , potetpuré med timian og hvitløk eller du kan ta en titt i vår del for grønnsaker, salater og poteter for inspirasjon
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.