Tandorilaks med frisk yoghurt med minte og hvitløk, jasminris og mangosalat.
Oppskrifter Archive | Lofoten
Oppskrifter Archive | Lofoten
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Porsjoner
  • 3-4 porsjoner Tidsbruk
  • Ingredienser
  •  
  • Tandorilaks
  • 2 stk Lofoten Lakse Loin
  • 1 fedd hvitløk
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ts maldonsalt
  • 1 ts sukker
  • 2 ts tandoori masala pulver
  •  
  • Til salaten
  • 1/2 stk moden mango
  • 2 ss rødløk/vårløk
  • ½ stk lime
  • 2 ss olivenolje
  • 10 stk småtomater
  • litt salat
  •  
  • Frisk minte- og hvitløksyoghurt
  • 2 dl yoghurt
  • 1 fed hvitløk
  • 4 ss olivenolje
  • 10 stk minteblader
  • ½ ts maldonsalt
  • nykvernet pepper hvis du liker det.
  • Server nykokt jasminris ved siden av.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.