200 grader
i ca 15-20 min Dette er helt avhengig av din ovn, så følg med så de ikke blir for mørke. Overdryss den voksne varianten med frisk ruccolasalat, og sprinkle over en god pesto og et dryss ferskkvernet sort pepper! Nam nam...En drink som får barna til å drømme om sommer og sol.
Slik lager du en deilig, men super enkel italienskpizza som kommer til å rocke din verden. Du og jeg har helt sikkert spist og laget mye pizza i vår tid
Da har du lettvind tilgang på en super god pizza, som ikke tar alt for lang tid å lage. Og så er det bare å ha på parmaskinke og den deilige mozzarella osten på toppen
grunndeig pizza, Hembakat, hjemmelagd, italienskpizza, Pizza, pizzasten. Når pizzaen er ferdig gräddat/stekt topper du den med proscutto og ruccola – så godt
(italienskblandingskrydder, oregano eller tørket basilikum). Hjemmelagetpizza er en favoritt. Vi prøvde oss på en hjemmelaget tomatsaus, og det ble veldig godt
Denne pizzaen er rett og slett den beste hjemmelagdepizzaen jeg noensinne har spist. Kombinasjonen salt parmaskinke sammen med ruccola, pinjekjerner og parmesan er helt uimotståelig
Jeg lager som oftest små pizzaer med forskjellig fyll. blandes godt sammen med fiberhuskblandingen. Har funnet den optimale oppskrift på pizza uten gluten og gjær, delvis inspirert av Kjernesunn familie kokeboken
Jeg lagde en pizzadeig med olivenolje, vann, salt, gjær, hvetemel og litt sammalt hvete. Da ovnen var varm "skled" jeg den ferdigtoppede pizzaen over på den glovarme bakeplata (min pizzatopping var en god tomatsaus, litt vita hjertego gul, en skinkeskive, en salamiskive, et par skivede cherrytomater og litt tørket timian)
Når pizzadeigen er ferdig hevet, og deigballen er klar til bruk, skal den ”åpnes”. Det vil si at man slår deigen ned og drar den utove og rundt til den blir flat og rund
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.