I dag er det fredag og tid for italienskpizza. Smør et tynt lag med tomatsaus på begge pizzabunnene. Denne italienskepizzaen har tynn og sprø bunn, en god tomatsaus og fyllet er det du som bestemmer
Slik lager du en deilig, men super enkel italienskpizza som kommer til å rocke din verden. Du og jeg har helt sikkert spist og laget mye pizza i vår tid
PizzasausItaliensk PassataSaltPepperUlike urter som Oregano, basilikum m. Pizza er en klassiker i huset vårt når vi for noen år tilbake kjøpte en Pizza Pronto fra OBH Nordica
Jeg er helt säker/sikker på at den blir superbra uten pizzasten også, men jeg vil virkelig rekommendera/anbefale å skaffe en slik for å få den krispiga/sprø og luftige italienskepizzaen
Jeg lagde en pizzadeig med olivenolje, vann, salt, gjær, hvetemel og litt sammalt hvete. Da ovnen var varm "skled" jeg den ferdigtoppede pizzaen over på den glovarme bakeplata (min pizzatopping var en god tomatsaus, litt vita hjertego gul, en skinkeskive, en salamiskive, et par skivede cherrytomater og litt tørket timian)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.