Kjevle deigen så tynn du klarer og ha over på stekeplate med bakepapir. ItalienskPizzamed Creme Fraiche, kokt potet, Norvegia ost ( gouda ) hakket tomat, sjampignon, reddik og salvie
Smør ett godt lag medpizzasauspåpizzabunnen. Lagt påpizzasaus, ost og parmaskinke ♫. Legg på ett godt tykt lag med ost, parmaskinke, tomater (delt i to) og pesto
Når pizzaen er ferdig gräddat/stekt topper du den med proscutto og ruccola – så godt. I går firade vi at jeg var klar med min presentasjon på Ericsson, noe som verkligen har varit årets stora mål
Vær også forsiktig med å få for mye mel på den siden du skal ha på fyllet, men pass på at pizzaen har nok mel på den undersiden, sånn at den er lett å få over i ovnen
Det fine medpizza er at man kan ha på det man selv liker eller har tilgjengelig. ble den vanlige pizzaen forvandlet til en italienskpizzamed sprø tynn bunn
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.