I dag er det fredag og tid for italienskpizza. Smør et tynt lag med tomatsaus på begge pizzabunnene. Denne italienskepizzaen har tynn og sprø bunn, en god tomatsaus og fyllet er det du som bestemmer
Slik lager du en deilig, men super enkel italienskpizza som kommer til å rocke din verden. Du og jeg har helt sikkert spist og laget mye pizza i vår tid
VÅRE FERDIG STEKTEPIZZAER. Vi har den siste tiden hatt superdilla på hjemmelaget italienskpizza, vi er så dilla at vi har gått til innkjøp på en pizzastein og en pizzaspade
PizzasausItaliensk PassataSaltPepperUlike urter som Oregano, basilikum m. Pizza er en klassiker i huset vårt når vi for noen år tilbake kjøpte en Pizza Pronto fra OBH Nordica
Tror du pizzaen ble godt når jeg stekte den på bakestål. #Bakestål #italienskpizza. Endelig ble pizzabunnen like deilig som den de har på pizzahuset nedi bakken her
Jeg er helt säker/sikker på at den blir superbra uten pizzasten også, men jeg vil virkelig rekommendera/anbefale å skaffe en slik for å få den krispiga/sprø og luftige italienskepizzaen
Ingenting er som en god ekteItalienskpizza. Melet er veldig viktig for å få en god italienskpizza. (Les mer om Italiensk mel på hjemmesiden til Oluf Lorentzen her
Men så godt det er med ekteitalienskpizza med tynn sprø bunn, tror det er favoritt pizzaen min. -)I dag har jeg laget en italienskpizza med pepperoni og salami til middag, og en med kjøttboller og pepperoni
Jeg lagde en pizzadeig med olivenolje, vann, salt, gjær, hvetemel og litt sammalt hvete. Da ovnen var varm "skled" jeg den ferdigtoppede pizzaen over på den glovarme bakeplata (min pizzatopping var en god tomatsaus, litt vita hjertego gul, en skinkeskive, en salamiskive, et par skivede cherrytomater og litt tørket timian)
Det er en meget enkel oppskrift og resultatet blir en deilig sprø italienskpizza. Hva passer vel bedre med å dele oppskriften på en skikkelig god helge pizza
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.