Slik lager du en deilig, men super enkel italienskpizza som kommer til å rocke din verden. Du og jeg har helt sikkert spist og laget mye pizza i vår tid
PizzasausItaliensk PassataSaltPepperUlike urter som Oregano, basilikum m. Pizza er en klassiker i huset vårt når vi for noen år tilbake kjøpte en Pizza Pronto fra OBH Nordica
#Bakestål #italienskpizza. Tror du pizzaen ble godt når jeg stekte den på bakestål. Endelig ble pizzabunnen like deilig som den de har på pizzahuset nedi bakken her
Jeg er helt säker/sikker på at den blir superbra uten pizzasten også, men jeg vil virkelig rekommendera/anbefale å skaffe en slik for å få den krispiga/sprø og luftige italienskepizzaen
Jeg lagde en pizzadeig med olivenolje, vann, salt, gjær, hvetemel og litt sammalt hvete. Da ovnen var varm "skled" jeg den ferdigtoppede pizzaen over på den glovarme bakeplata (min pizzatopping var en god tomatsaus, litt vita hjertego gul, en skinkeskive, en salamiskive, et par skivede cherrytomater og litt tørket timian)
Åpne en pizzabunn. Når pizzadeigen er ferdig hevet, og deigballen er klar til bruk, skal den ”åpnes”. Ifølge reglene for å lage en ekte napolitansk pizza, må deigen åpnes for hånd og ikke kjevles ut
Det er en meget enkel oppskrift og resultatet blir en deilig sprø italienskpizza. Hva passer vel bedre med å dele oppskriften på en skikkelig god helge pizza
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.