Du og jeg har helt sikkert spist og laget mye pizza i vår tid. Alle klarer vi å lage en god hjemmelaget pizza, men det som gjør disse pizzaene så spesielt gode er råvarene og de enkle prinsippene
Idag vil jeg dele en av mine pizzaoppskrifter. Steinplate (pizzaspade følger med). Deigen er perfekt å lage en lørdagsmorgen, slik har en lørdagspizza til kvelds
Jeg er helt säker/sikker på at den blir superbra uten pizzasten også, men jeg vil virkelig rekommendera/anbefale å skaffe en slik for å få den krispiga/sprø og luftige italienske pizzaen
Denne pizzaen er rett og slett den beste hjemmelagde pizzaen jeg noensinne har spist. Til nå har jeg frekventert restauranter for å få spist ekte italienske pizzaer, men wohoo - nå trengs ikke det lenger
Åpne en pizzabunn. Når pizzadeigen er ferdig hevet, og deigballen er klar til bruk, skal den ”åpnes”. Ifølge reglene for å lage en ekte napolitansk pizza, må deigen åpnes for hånd og ikke kjevles ut
Jeg har i lang tid laget pizza hver fredag, og noen ganger ellers også da. Pizzaen har vært av det mer tradisjonelt norske slaget, men god og tykk bunn
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.