Pisk krem Vend inn ferdigpisket krem med en slikkepott og sett denne til avkjøling til dagen etter. Snitt vaniljestangen i to og dra ut innholdet med en skje
Smelt smøret i kjelen. Rør inn melet til blandingen er jevn og fin. Tilsett væsken litt etter litt, rør til sausen koker mellom hver gang og pass på at den ikke har klumper
Smak til med muskatnøtt Smelt smør Rør inn mel. Veldig enkelt, og mye bedre en posesausen1 ss smør2 ss hvetemel4 dl melk1/4 saltSmak til med muskatnøtt Smelt smør Rør inn melRør inn melk, salt og muskat og kok opp til det blir tykk konsistens 1 ss smør
Smak deg til med litt himalayasalt, revet muskatnøtt,og litt hvitløkspulver om du vil. Spe på med soyamelk eller grønnsaksbuljong, og la det koke forsiktig opp
Begynn med kjøttsaus, drisle over tynt lag hvit saus og lasagneplater. HVIT SAUS. Fres mykt i olje og tilsett finhakket hvitløk, squash i terninger og kjøttdeig
Smelt smøret i kjele, rør inn hvetemelet og spe med litt og litt melk mens du rører ekstra godt. Da jeg kom over disse hvite og lekre blomkålhodene forleden ble middagen bestemt ut fra dem
Jeg serverte retten med ovnsbakte poteter og noen friske jordbær. Hvit saus *. Smelt smør i en kjele, rør inn hvetemel og spe med melk, litt og litt om gangen
Her er en rask god gryterett, laget med det som er for hånden. Hvit saus er nydelig til pølser. Del pølse og grønnsaker opp i passe små biter og ha det i en varm stekepanne med litt olje
Nå har du en perfekt hvit saus med klassiske fiskeboller. Ha løken i kjelen sammen med smøret. Her kan du enkelt lære hvordan du lager en knallgod hvit fiskebollesaus
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.