Her kommer et tips tilgodttilbehør som lages på grillen samtidig med at resten av maten grilles. Sett formen på grillen der det er middels temperatur, vend på innholdet i formen innimellom og la det stå til løk og eple er myke
Rist nøttene på svak varme i en kasserolleNår de begynner å få litt farge og det dufter godttilsetter du balsamicoHer kan også rødvin- eller portvinseddik benyttesTilsett olje og la dette surre i et par minutterTilsett så et par spiseskjeer honning og rør godt omSalt og pepper etter behov
Skal du ha potet som tilbehør kan denne skjæres i skiver og legges i formen og bakes med fisken. I januar er det godt med lettere mat etter julens tradisjons mat
Legger ved et bilde av den også, stor kudos til Coop for den Denne fileten er et virkelig godt kjøp. Når jeg har så godt kjøtt, gjør jeg marineringen enkel
Server for eksempel med grillet mais, salat, godt brød og dobbeltbakte poteter. Til servering. Kyllingen skal ha romtemperaturBland alle krydderne (evt i en morter) og tilsett olje,Gni inn kyllingen med blandingenÅpne ølboksen og hell ut ca halvparten (eller drikke det)Tre så kyllingen over boksen så den står oppreistStek kyllingen på 200 grader i ovnen eller på grillen i ca 1 timeFor å sjekke om kyllingen er gjennomstekt kan du stikke en kniv inn i den tykkeste delen av låret
Dette er en god rett i seg selv, men den passer også godt som tilbehørtil kjøtt og fisk. Forvarm ovnen til 220°C. Stek i ovnen i 15-20 minutter til osten er smeltet og fått gyllen farge
Selvfølgelig med godt brød til. Det var plutselig så lenge siden vi hadde blogget noe nå… Oktober og november har vært forferdelig hektiske måneder og tiden strekker liksom ikke til
Kongekrabbe smaker utrolig godt, bedre enn hummer - synes jeg, men det er selvfølgelig en smakssak. Rør sammen med alle ingrediensene til kryddersmøret og pensle alle bitene med kryddersmør
Grill det sammen med hjemmelagede pølser eller annet godt du liker. Ferdig utvannet og marinert pinnekjøtt legges på grillentil det begynner å bli sprøtt på utsiden
Godt å smøre det på kjøtt også mens det grilles og etter det er grillet. Du må gjerne doble eller triple oppskriften på hvitløkssmør så har du det klart i kjøleskapet til neste grilling
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.