Pinnekjøtt – slik får du det garantert saftig. Du griller bare lett – slik at det blir en liten sprø overflate, samtidig som du beholder den saftige kjernen
Kokkebrørne Frank og Jarle Baer – for matglade folk kjent for både utvikling av Fjordland-middager og Markveien mat og vinhus i Oslo, tar pinnekjøttet gjennom eit varmebad før servering
Grillet Chevre. Lun chevre eller brie er en sikker vinner, spesielt med dette fantastisk tilbehøret. 2-3 Rødbeter1 Chevre10-12 valnøtter4 skiver rugbrød3-4 ss balsamico2 ss olivenolje2 ss honning1 pk ruccola eller eikebladsalatSalt og pepper
Pinnekjøtt, ja. Dampet OG stekt pinnekjøtt. I en vestlendings øyne perfekt pinnekjøtt. Dette er bare ment som et tips, jeg sier ikke at noens måter å tilberede pinnekjøtt på er feil
Det er ihvertfall ikke noe hverdagskost, hvis man skal tenke på prisen, men vil du virkelig ha en god forrett eller en liten koserett, så prøv denne her, grillet med krydder smør og lime majones
Grillet aubergine. Potet og olivensalatRuccola og tomatsalatPestoGrillet aubergineDette trenger du til 4 porsjoner. (kan selfølgelig kjøpes ferdig, men anbefaler på det sterkeste å lage selv) 100 gr basilikumblader100 gr pinjekjerner50 gr parmesan, revet2 fedd hvitløk2 dl olivenoljePepperGrillet aubergine
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.