Fylte kylling-fileter i fløtesaus
VG.no
VG.no
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 kyllingfileter
  • salt og pepper
  • 1 til 2 desiliter paprikaterninger
  •  
  • Forslag til fyll
  • 4 skiver mager jarlsbergost og 4 skiver spekeskinke eller westfaler.
  • 4 skiver kokt skinke og soltørkede tomater
  • 4 skiver røkt skinke med
  • sennep
  •  
  • Fløtesaus
  • 1 desiliter vann
  • 1/2 terning hønsebuljong
  • 2 desiliter matfløte
  • 1 teskje sennep
  • 2 spiseskjeer soyasaus
  • 2 teskjeer maisennamel
  • hele rosepepperkorn

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.