Fylt kalvebryst
Varden.no
Varden.no
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • salt, hvit pepper
  • . 3 dl vann eller kjøttkraft
  • (1 dl fløte)
  • (2 ss hvetemel)
  • FYLL
  • 1 dl hakket persille
  • eller
  • 200 g frisk sjaminjong
  • eller
  • 1/4 boks hermetisk sjampinjong, stekt i smør
  • eller
  • 150 g kalvedeig
  • 50 g røket skinke, malt
  • (salt)
  • 1 ss hvetemel
  • 1 eggeplomme
  • . 1 dl fløte eller vann
  • eller
  • 100 g røket skinke eller bacon, i skiver eller strimler
  • 1 dl revet ost
  • OVNSTEMP: 175 grader
  • STEKETID: ca. 2 timer (indretemp. 77 grader)

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.