Mål opp olje og hell dette i et syltetøyglass ( kan bruke en bolle om du ikke har noe med lokk ). Jeg har etterhvert lagt til ting jeg liker, og fjernet noe
◊ Del opp oliven ogtomaterog trykk de godt ned i deigen. Cherrytomater. I går til lunsj spiste vi rykende, fersk focaccia fylt med løvtynn pepperskinke, ost og masse grønnsaker – nam
Brettet skal stå midt i ovnen og det fungerer best med varmluft. Tomater tørket på denne måten holder seg lenge i en liten glassbolle dekket med plastfolie i kjøleskapet
Dette ble en god, saftig og knasende sprø type focaccia. Den passer godt til å spises alene, til suppe, eller for eksempel fylles med skinke, ost og agurk for å ha med i matpakken
Stikk inn oliven ogsoltørkedetomater i deigen. SÅ NÅ har jeg endelig klart å få laget Focaccia selv. Tilsett olivenolje og kjør kun et par ganger rundt med maskinen slik at oljen legger seg rundt selve deigen
Pakk sammen rullen, og legg den i ei ildfast form med litt olje i bunnen. Skjær ei lomme i kjøttet, legg i skiver av brie, litt soltørka tomat og revne basilikumblader
(steketid kan variere litt fra ovn til ovn, så følg med. Jeg er nominert til en food blogger awards. med aluminiumsfolie mot slutten av steketiden om du synes den får for mye farge)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.