I dag skal vi kose oss med ostesuppe og da må vi selvfølgelig ha foccacia ved siden av. Hell over litt olivenolje, stikk noen hull med en gaffel, og strø på rosmarin og havsalt
Egentlig skal man visst bruke Roma tomat, som er oval, med mer kjøtt og mye mindre væske. Så kan man legge på glass med olivenolje, og for eksempel med noen blad basilikum og en hvitløkskløft - eller bare å begynne å spise med en gang
Brettet skal stå midt i ovnen og det fungerer best med varmluft. Tomater tørket på denne måten holder seg lenge i en liten glassbolle dekket med plastfolie i kjøleskapet
Foccacia fylt med Go' og mager salami, tomatbåterog rødløk stekt med balsamico. Rødløken er stekt i stekepanne med litt vann og mye balsamico, smak til
Pakk sammen rullen, og legg den i ei ildfast form med litt olje i bunnen. Skjær ei lomme i kjøttet, legg i skiver av brie, litt soltørkatomatog revne basilikumblader
Under får du oppskrift på lun potetsalat medfetaogtomat. Grillsesongen begynner kanskje i mai for noen (for noen enda tidligere), og da er det kjekt med en deilig lun potetsalat på tur
Hell oljen av de soltørkede tomateneog ha i en beholder sammen med hakkede tomaterog chili. Blend godt med en stavmikser, før du har tomatblandingen over kjøttdeigen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.