Menyen var fasert kalkun med portvinsaus og pastinakk puré. Krydre den godt med salt og pepper, og ha også på litt finhakket timian (bladene) og presset sitronsaft
Eksprimenterer til den store middagen,Kyllingkjøttdeig blandet med pesto smurt utover bakepapirKyllingfileter fylt med pesto og serrano skinke rulles og legges opp på farsenRull alt inn i papiret og stek med papiret påJeg valgte å gjøre det slik fordi jeg ikke hadde surret kylling filetene og var redd for at de skulle sprekke opp
Jeg moste alltid fiskebollene sammen med potetene i den gode sausen, noe jeg gjør den dag i dag. Har du problemer med å få barnet ditt til å spise fisk
Hovedretten var farsert [. På menyen sto sommersalat med hummer, kongekrabbe og reker, deretter pannestekt piggvar med brunet kaperssmør, urtepuré og asparges
I bydelen Grønland i Oslo er det ikke svinelever det første du bør regne med å få tak i. Fordelen er at det popper opp slaktere i dette området, med god kvalitet og lave priser
Mitt valg er et lavkarbo kosthold som er et kosthold med et redusert inntak av karbohydrater til fordel for et økt inntak av proteiner og/eller fett - sammenlignet med hva som er vanlig ved et typisk norsk kosthold
Tørk den godt med en oppvridd klut. Gni fuglen utvendig med salt og pepper og bind fast spekkskivene. Mal lever, krå og hjerte på kjøttkvern sammen med svinekjøtt og ca 150 g spekk. Flamber fasanen med 2 ss temperert konjakk
Jeg viser bilder av alt som følger med maskinen, og hva jeg bruker de forskjellige delen til. Her er altså et bilde av kjøkkenmaskinen min, som er med på å gjøre alt av baking og matlaging mye mye enklere
Her er en grovere utgave av lavkarbo-brød med masse fiber. Bland sammen de tørre ingrediensene, vent med bakepulveret, og rør det sammen med eggeblandingen
I dag er forbruket av kjøtt blitt enormt, og kan med fordel tones ned i det daglige kostholdet. Da vet du med sikkerhet hva kjøttkakene, kjøttdeigen i tacoen eller på pizzaen inneholder
Steinsopp farsertmed foie gras. En annen kokk som og deler av sine hemmeligheter er Eric Sapet, stjernekokk med lang merittliste, og eier av byens "fjongeste" restaurant, "La petite maison"
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.