Farsert orrfuglbryst med snøfrisksaus
Varden.no
Varden.no
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • salt
  • pepper
  • smør til bruning
  • 1 1/2 dl rødvin
  •  
  • Fyll
  • 150 g medisterdeig
  • 2 eggeplommer
  • 1/2 finhakket løk
  • finhakket fugleinnmat
  • 3 einebær
  • finhakket kjøtt fra fuglelårene
  • en kvast finhakket frisk rosmarin
  • 1 ts salt
  • nykvernet pepper
  •  
  • Saus
  • 1/2 liter sterkt innkokt kraft
  • sjy fra stekingen
  • 1 dl portvin
  • 2 dl kremfløte
  • 150 g snøfriskosr (kremost av geitemelk)
  • 1 ss solbærgelé

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.