De urtene jeg nå har til tørk er Oregano, Mynte og Salvie. Så er jeg altså i gang og tørker urter. Jeg har jo jobbet med kamille en stund, men det er litt nobrainer
Nemlig det å ta opp middag før man drar på jobb. Her kommer det en enkel, kjapp og ikke minst en veldig god oppskrift på det du kan kose deg litt ekstra med
ingredienser. 100g blandet myke urter - velg mellom basilikum, flat-blad eller persille, mynte, gressløk, dill - uansett hva du har i hagen din eller kjøleskap, pluss ekstra for å tjene
Potet, gulrot og "middagsmat" er fremdeles noe vi jobber med, men nå er det ikke lnge igjen før han bikker 6mnd og da tenker jeg å introdusere kjøtt og fisk i middagsrettene. Jeg prøver hvertfall å være tålmodig på sidelinja, og aksepere at det i blant for kan ta opptil 30-45 min å fullføre et grøtmåltid
Holy Basil, som kommer fra India, brukes mest nedlagt i olje. I de neste blogginnleggene kommer det en del oppskrifter på Thailandsk mat, etter å ha vært der i de 3 siste ukene har jeg blitt superinspirert
Lavkarbo har aktivt blitt tråkket på, blitt et skremselsord av media, blitt beskyldt for å føre til hjerte-kar sykdommer og mange er fremdeles nesten livredd lavkarbo
Kvier du deg til å tilberede en hel kylling er det forståelig, det gjorde jeg også første gang, men egentlig er det ikke vanskelig i det hele tatt, det er bare å sette igang
Pesto av ugress og urter smaker kjempegodt og lages på 1-2-3. Vår urter og ugress fra venstre. Løpstikke, seiersløk, løvetannblader, skvallerkål, gressløk, brennesleskudd, bladpersille og syregressblader
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.