Følg gjerne med på daglige oppdatering av Just Another Food Story på Instagram @justanotherfoodstory, og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersom dere har noen lekre matopplevelser å dele
Start med å legge masse forskjellig tørket sopp i litt vann. Trøffelen skjæres tynt medd en trøffelmandolin (hvis du har en slik) eller med en skarp kniv
Reinsdyrcarpaccio med tyttebærsvinaigrette, pære og trøffelmarinert skogssopp. Reinkjøtt er helt vanvittig godt på smak, og med en mørhet du ikke finner i noe annet kjøtt
Reinsdyrene går fritt og beiter hele året og er matproduksjon helt i ett med naturen. Så saltet og pepret jeg det (dette kan du også vente med til kjøttet er stekt)
En deilig viltgryte med sopp og tyttebær. Jeg var så heldig å ha selvplukket både sopp og tyttebær i fryseboksen, og det var virkelig godt sammen med hjortekjøttet
Skjær kjøttet i grove biter og krydre med salt og pepper. Brun kjøttet godt i en stekepanne med smør, brun i flere omganger og legg kjøttet over i en gryte etter hvert som det er ferdig brunet
Serveres medpepperstekte gulerøtter og stekte potetskiver. Snitzel har fått ufortjent dårlig rykte etter år med dårlig behandling fra ferdigmat produsenter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.