Fordel smårettbacon over rosenkålen. 1pk ferske rosenkål. vask og rens rosenkål og del de i 2. Når de har stått ca 15min, ta ut formen, strø over litt revet ost og sett inn i ovnen til osten er smeltet og rosenkålen er mør. #hashtag #blogg #inspirasjon #helse #kosthold #mat #middag #middagstips #kos #familie #oppskrift #hverdag #november #høst #bacon #middagstips 1pk ferske rosenkål
Med riktig tilberedning vil du få en helt annen opplevelse av rosenkål og like spise det. Server med kalkun, hvit fisk, nakkekoteletter eller spis som den er – som det gjerne gjøres
Rosenkål i skjønn forening med sjalottløk og timian. Dryss over timian og smak til med salt og pepper. Overraskende nok er det mange som ikke liker rosenkål, mest sannsynelig fordi de ikke har fått riktig tilberedt rosenkål
Fasan og rype medrosenkålsalatmed granateplefrø, kantareler med bacon, pære, appelsinskall og timian, chips laget av blåpotet, persillerot og pastinakk, kokte poteter og herlig viltsaus
Menyen var fasert kalkun med portvinsaus og pastinakk puré. Krydre den godt med salt og pepper, og ha også på litt finhakket timian (bladene) og presset sitronsaft
1 pk fersk rosenkål, deles i toKokes lett møre, pass på så de ikke koker for mye100 g valnøtter hakkes. 2 ss smør smeltes i stekepanna, tilsett rosenkål og valnøtter, stekes lettBland i hakket bladpersille og fersk timiansalt/pepperVeldig godt til vilt, kjøttkaker etc 1 pk
Skjær ut en liten del av midten på rosenkålen som deretter fylles med den avkjølte osteblandingen. Denne gangen ble den servert med en lun ostekrem med smak av paprika,det smakte deilig syntes jeg
Suppa var inspirert av persillesuppa fra bloggen Larsspiserdrikkerogsynser, men jeg hadde verken kamskjell eller persillerot, så det bytta jeg ut med scampi og sellerirot
Eksprimenterer til den store middagen,Kyllingkjøttdeig blandet med pesto smurt utover bakepapirKyllingfileter fylt med pesto og serrano skinke rulles og legges opp på farsenRull alt inn i papiret og stek med papiret påJeg valgte å gjøre det slik fordi jeg ikke hadde surret kylling filetene og var redd for at de skulle sprekke opp
Gni den rensede fasanen innvendig med salt og pepper. Vinen fra rosinene helles over fasanen. Skrell eplene, stikk ut kjernehuset, pensle over med smeltet smør
Gni fuglene inn- og utvendig med sitron og bind dem opp. Fasanene holdes imens varme i stekeovnen. Pensle dem med smør på alle sider, krydre dem med salt og pepper og legg dem i en smurt, ildfast form eller en liten ovnspanne
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.