Den kan varieres i det uendelige, og i dag har jeg laget cossoulet på kraftige, kjøttrike og litt grove pølsermed navnet Ulrik og sammen medbacon gav den en rik og kraftig smak på maten
Så satte jeg blomkålen inn i ovnen mens jeg ordnet sammen sausen ogbaconogpølse. Noen ganger blir middagen litt på hump og støyt, man tager hvad man haver og gjør det beste ut av det
Pisk sammen eggene og smak til med salt og pepper. Skjær poteter, baconogpølser i biter i ønsket størrelse Hakk løk, paparika og soltørkede tomater i biter
og til slutt lukket jeg baconet rundt. Jeg brukte en paiform hvor jeg la baconskivene som på bildet. Den er over all forventning, den er bare magisk for munn og mage
Legg baconskivene i ring, la de overlappe hverandre litt, og pass på at du ikke får en stor klump medbacon i midten av panne, tilpass underveis, pass på at ca halvparten henger utenfor kanten
kutt smør i terninger og smuldre kjapt sammen med melet. D denne er herlig å Fyllt medbacon å passer perfekt til middag eller rett å slett en bedre lunsj
Her kan du selvsagt erstatte grillpølsenemed noen gode pølser fra slakteren, tilsette litt løk og biter med sylteagurk før du ruller så har du en god innbakt voksenpølse
Del rødløken i fine båter og la den surre til den er myk i litt smør/olje på stekepannen, ta skinnet av pølseneog del de også i biter, tilsett pølsebiter, og la de surre sammen med løken i stekepannen
Legg over lagvis medbacon, pølse, vårløk, blomkål og pasta. Stek bacon i litt smør på stekepannen, del pølsene i skiver og stek pølseskivene etter at baconen er ferdig
Smak til med salt og pepper. Dagens middag ble pølseog makaroni grateng. Smelt smør og fres løken. Bland så sausen i bollen og ha det over i en ildfast form og strø over revet ost
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.