Hvit saus, også kjent som bechamelsaus, er en av basissausene i det franske kjøkken. Bechamelsaus er også vanlig innen italiensk matlaging, og er en viktig ingrediens i for eksempel lasagne
Pisk krem Vend inn ferdigpisket krem med en slikkepott og sett denne til avkjøling til dagen etter. Finhakk sjokolade og ha det i en stor bolle Hell den ferdige, varme fløteblandingen over den hakkede sjokoladen og rør
Smak til med muskatnøtt Smelt smør Rør inn mel. Veldig enkelt, og mye bedre en posesausen1 ss smør2 ss hvetemel4 dl melk1/4 saltSmak til med muskatnøtt Smelt smør Rør inn melRør inn melk, salt og muskat og kok opp til det blir tykk konsistens 1 ss smør
Hjemmelaget saus, enkelt og godt . Til svinekjøtt passer det godt medhvit saus,. Smelt smør, rør inn hvetemel, spe med kraft, litt og litt mens det koker
Smak deg til med litt himalayasalt, revet muskatnøtt,og litt hvitløkspulver om du vil. Spe på med soyamelk eller grønnsaksbuljong, og la det koke forsiktig opp
Blomkål medskinke/baconoghvit kremet ostesaus. Dette er en sunn middag med lite karbo som til ogmed ungene mine synes var god, og de var spesielt glad i den hvite kremete sausen
-) Sausen må ikke være for tykk, som vaniljesaus, kanskje, så prøv deg frem med melkemengden. For å få litt farger på maten valgte jeg røde og grønne paprikaterninger som de har i frysedisken i utlandet
Jeg pleier som regel å gjøre det lettvint for meg selv og tar med sjokolade eller kjeks. Skal man ta med småtrollene på tur er det greit å ha noe motivasjon underveis
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.