Kok opp vann i en stor kjele, legg i potetene med skallet på, la vannet koke opp igjen. Kveita er en rovfisk som lever av å spise annen fisk ogannet liv som lever på og langs havbunnen
Salte og pepre kveiten. Kveite er en fantastisk fisk som smaker nydelig når den er riktig tilberedt. Ha eggeplommene i en kjøkkenmaskin sammen med sitronsaft og appelsinskall
Potetskive, søtpotetmos, fisk og topping. Slå av vannetog mos dem. Varm smøret i stekepannen til det er lysebrunt, legg den krydrede fisken i og stek på begge sider til den er gjennomstekt, ca
Stek på middels varme til den er gjennomstektog saftig. Del kveiten i fire fine stykker. I går snudde sola mot lysere tider, og det ble feiret med at mannen laget en middelhavsrett full av gode råvarer, vitaminer, næringsstoffer og friske smaker som et lite avbrekk i julestria
)Kokte poteter passer godt til. I fiskedisken falt derfor valget på kveite. Du kan selvfølgelig bruke samme kokekar til paprika og spinat, og la paprikaen koke med
fordel deretter det over potetene og bland godt. hele retten består av stekt kyllingfilet, urtesetekte mandelpoteter, woket squash og sjampingiong, en slags salat og en hjemmelaget sjysaus
Hell vekk kokevannetog tilsett smør og matfløte i potetene. i skiver og krydre med salt og pepper. Mens potetene koker, legger du hele bacon på et stekebrett med bakepapir
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.