Stekt laks med potetmos
3iuka.no
3iuka.no
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 600 g g laksefilet, uten skinn og bein laksefilet, uten skinn og bein
  • 10 smør smør
  • 10 salt og pepper salt og pepper
  • 16 stk stk poteter potet
  • 11 dl dl melk melk
  • 11 ss ss smør smør
  • 10 brokkoli brokkoli
  • 1 Vis ingredienser Antall porsjoner + - Ingredienser 600 g g laksefilet, uten skinn og bein laksefilet, uten skinn og bein 0 smør smør 0 salt og pepper salt og pepper 6 stk stk poteter potet 1 dl dl melk melk 1 ss ss smør smør 0 salt og pepper salt og pepper Server med 0 brokkoli brokkoli
  • 1 Ingredienser 600 g g laksefilet, uten skinn og bein laksefilet, uten skinn og bein 0 smør smør 0 salt og pepper salt og pepper 6 stk stk poteter potet 1 dl dl melk melk 1 ss ss smør smør 0 salt og pepper salt og pepper Server med 0 brokkoli brokkoliSkjær laksen i jevnstore stykker og dryss med salt og pepper.Stek laksestykkene gyllenbrune i olje, ca. 3 minutter på hver side.PotetmosSkrell potet, skjær i terninger og kok møre i usaltet vann.Mos med en potetmoser eller gaffel og rør inn melk til konsistensen er som grøt.Rør inn smør og smak til med salt og pepper.Server stekt laks med potetmos og dampet brokkoli.Tips: Du kan variere denne retten med å bruke den fisken og de grønnsakene du ønsker.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.