Sprøstekt kyllingskinnmed honning smaker vanvittig godt. Bind gjerne lår og vinger godt inntil kyllingen slik at den holder mest mulig på kraften og ikke blir tørr under steking
Gned den raskt inn i litt olje, og krydret med kvernet salt og pepper. Inne i kyllingen hadde jeg litt smør og en sitron, før jeg surret beina sammen som en gammel jomfru
Så smurte jeg inn hele kyllingenmed lime, og la resten av limen inni skrotten. Så kuttet jeg opp poteter, gulerøtter og løk i grove biter og la de rundt kyllingen
Knus torillachips og cornflakes i en food prosessor, følg med da det bare tar noen sekunder. Bland sammen eggblandingen med en gaffel i en dyp tallerken
Det tar litt tid -og det er litt arbeid med retten, men resultatet blir veldig godt ♫. Jeg serverte oksesteken med perfekt kokte mandelpoteter, pannestekte gulrøtter, butterdeig med soppstuing og peppersaus med grønn pepper ✿
fordel deretter det over potetene og bland godt. hele retten består av stekt kyllingfilet, urtesetekte mandelpoteter, woket squash og sjampingiong, en slags salat og en hjemmelaget sjysaus
Lettvint oggodt. ¤ Legg så kyllingbitene tilbake i panna og krydre medkanelog ingefær. ¤ Begynn med å skjære alle ingrediensene (vent med avokadoen) i strimler, kyllingfilet, squash og vårløk
flat ut kyllingen (fjern ryggraden) - olje og krydder. krydres og oljes. 1 stangekylling. først stekte vi potetene i ovnen på 230 gr (oljet, saltet og pepret) - ca 15 min (litt kokt på forhånd, 10 min ca). stekes i ovnen 230 gr i 10 minutter og så ned til 190 gr i ca 30 minutter (vi hadde den inne i 45-60 min). Oppskriften vi har brukt er fra Odd Ivar Solvold i samarbeid med Rema 1000. 230 gr (oljet, saltet og pepret) - ca 15 min (litt kokt på forhånd, 10 min ca). 10 minutter og så ned til
Bland salaten sammen med olje, hvitløkskrydder,salt/pepper eller krydre etter eget ønske, og hell over litt appelsinjuice og sitronsaft, pluss masse sweet chilisaus…Smak det til
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.