Ha littmerolivenoljeigrytaogbrunkjøttetiomganger (slikatdetfaktiskblirstektogikkekokt) Ikkerør så myerundt, men la kjøttetliggeetminuttellertopåhverside, slikatdetfårendeiligstekeskorpepåallefiresider
Nå hardetnettoppigjenværtdebatt om hvorvidtøkologiskersunnereellerei, menjegvelger å troatetdyr som harfåttnaturligmatserbedreutinniennet som harlevdpå, si, soya, og som harfåttplentymedmedisinerhelelivet
Detsmakergodtmedenvarmgrytepådenneårstiden, selvlikerjegveldiggodt å lage "alt-i-en-gryte-eller-form-mat", deterlettvint, lite oppvask, og så passermatensegselvfordetmeste
Meletvilgjøreatkraftenblirtykkere, så rørunderveis. Ha detferdigstektekjøttetoveriengryteellerCrock-Potsammenmedhermetisketomater, tomatpuré, laurbærblad, worcestersausogdeoppskåredegrønnsakene
-) Greitterdetogsåmedmiddag som lagesiengryteellerildfastform. okse- ellerhjortekjøtt. Godmiddagtilhelefamilien som hellerikketarlangtid å lage, ialle fall ikkehvis man kan fordelearbeidetpåflere
Her skal duihvertfall få oppskriftenpådennedeiligegryten som har smak av karri . Jegsynesdeterspennende å lagematfraandreland, ogharganskemangeoppskrifter om detpåbloggenmin
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.