Ytrefilet av svin oppskrifter

Baconsurret ytrefilet av svin

Baconsurret ytrefilet av svin

Ta så ytrefileten ut av pakken og trekk av plasten. Ferdigsurret ytrefilet kjøpt på Rema, gjør denne retten kjapp og enkel
Svin ytrefilet med feta- og blomkålkrem

Svin ytrefilet med feta- og blomkålkrem

Dersom du er som meg ligger det av en eller annen merkelig grunn alltid en svinefilet der. Denne ble dratt frem i dag og med kombinasjon av man tager hva man haver så endte det med dette til middag i dag
Ytrefilet av svin på grillen

Ytrefilet av svin på grillen

Kanskje det blir ytrefilet av svin på neste grillings også…. En smaksrik kryddermiks gir ytrefileten lekker smak og et fristende utseende
Ytrefilet av svin med ovnstekte grønnsaker

Ytrefilet av svin med ovnstekte grønnsaker

Helstekt ytrefilet av svin er en fantastisk fin råvare. I dag har jeg laget en marinade som ytrefileten har fått steke i, og som tilbehør masse gode grønnsaker og små mandelpoteter
Teriyaki marinert ytrefilet av svin

Teriyaki marinert ytrefilet av svin

Teriyaki marinert ytrefilet av svin, med tomatsaus, nykål og gulerøtter. Riktignok ble ytrefileten tatt opp av fryseboksen på fredag, med tanke på en tradisjonell søndagsmiddag
Baconsurret svin med glasert rødløk

Baconsurret svin med glasert rødløk

Ellers fortsetter x-life salget sitt, og under ser dere noen av mine favoritter. Skjær søtpotet og eple i skiver, ha i en annen ildfast form med litt smør, salt og pepper, bakes på samme grader og tid som svinet og ertene
Svin tikka i pita

Svin tikka i pita

Du kan også lage denne retten med kjøttdeig av svin eller strimlet svinekjøtt. Avslutt med youghurtdressingen
Utenomjordisk ytrefilet

Utenomjordisk ytrefilet

En perfekt tilberedt ytrefilet av svin, flotte smakskombinasjoner og ulike teksturer – «innertier» ble uttalt mellom munnfullene fra mine faste og trofaste gjester
Svin med karamellisert eple

Svin med karamellisert eple

I dag har jeg denne raske og sunne retten til dere, full av mange deilig smaker sammen – søtt og salt + en ostesaus
SVIN MED KARRI OG TOMATER

SVIN MED KARRI OG TOMATER

Jeg hadde ytrefilet som er ganske mørt og ikke trenger så lang koketid. Rør det sammen og pass på at det ikke setter seg fast i bunnen av kjelen