En perfekt tilberedt ytrefiletavsvin, flotte smakskombinasjoner og ulike teksturer – «innertier» ble uttalt mellom munnfullene fra mine faste og trofaste gjester
Det er en elektrisk gryte, som koker maten på lav varme over lang tid. Varmen kommer fra Sabal Olek, en sterk tykk kryddersaus, som i hovedsak består av HOT chili
Hell kikertene i et dørslag og skyll dem godt med vann slik at du får av laken de har ligget i. Renskjær ytrefileten helt for fett og sener og del den i store terninger
Jeg har laget med svinytrefilet, men her kan du bruke hva du vil. Vi er opptatt av sunn hverdagsmat om dagen, og utfordringen er å ikke ty for mye til Toro og andre ferdigprodukter
Rub fileten med Texas Style Rub og legg filetene på toppen av frukt og grønnsaker. Jeg tenkte jeg skulle prøve en ny vri på Svinefileten, her er resultatet
Ytrefiletavsvin ( eller annet kjøtt. Som sagt er jeg mest fan av enkle, gode retter. Du vet selv hvor mye dere bruker å spise, så derfor må du selv avgjøre hvor mye dere trenger
* du kan også bruke annet kjøtt eller svin. Oksegryte. Det var kake som gikk av med seieren i dag. Stek gjerne sjampignon og paprika i en egen panne som du tilsetter i gryten senere, nå skal nemlig kjøttet mørnes
Gryten ble slikket ren og hver dråpe av vinen ble drukket. til 4 personer 800 g indre- eller ytrefiletavsvin 8 dl brun kraft 2 ss olivenolje 2 ss soyasaus 4 hvitløksfedd 1 hel rød chilipepper 1 ss frisk ingefær 200 g vårløk 100 g ananas 1 ts sukker salt & pepper Skjær kjøttet rent for trevler og del i strimler på ca