Servert med druesalat, potetbåter, grønnsaker (på pose selvsagt) og saus (også pose. Etter å ha kommet hjem fra en fin ferie I Georgia, så er det godt å slappe avmed kjente , kjære matretter
Gni inn fileten med salt og pepper, og brun den på. Salt og pepper. Salt og pepper. 500 g indrefilet avsvin. Legg i en ildfast form, og stek på 200o. La fileten hvile under folie i 10 minutter 500 g indrefilet avsvin
Helstektytrefiletavsvin er en fantastisk fin råvare. I dag har jeg laget en marinade som ytrefileten har fått steke i, og som tilbehør masse gode grønnsaker og små mandelpoteter
HelstektsvinefiletGni den romtempererte svinefileten inn med salt og pepper. Skjær svinefileten i skiver og server med kokte poteter, grønnsaker og soppsaus
Dersom du er som meg ligger det av en eller annen merkelig grunn alltid en svinefilet der. Denne ble dratt frem i dag ogmed kombinasjon av man tager hva man haver så endte det med dette til middag i dag
Likevel, i enkelte sammenhenger lager jo jeg også saus med eddik og honning i, så jeg fikk en ide. Da alt var unnagjort var det løken sin tur, deretter fikk alle grønnsakene et kort, men heftig møte med den glohete oljen
kokt brokkoli (slå av vannet og rør inn ein liten klatt smør) og. Eg har servert med ovnsteikte Amandinepoteter (skåret i tynne skiver, ha over litt olje, salt og pepper),
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.