Øvelse gjør mester heter det og her har jeg laget en viltsausmed mye smak og fri for klumper. Det er også viktig å vente med å smake til med salt til slutt, da flere av ingrediensene inneholder salt
Prøv litt i viltsausen. århundre kunne man ofte se og høre gateselgere som hadde tillatelse til å “synge ut varene” rulle store fat i gatene mens de ropte til restauranter, hotelleiere og husfruer “Nydelig eddik, sennep og hvitløkseddik”
Kremet viltsaus lager jeg med cashewfløte eller mandelfløte. Nydelig i viltsaus eller saus til biff. Men du kan hoppe over steget med å brune mel i smør
Uten einerbær blir viltsausen ganske tam. Skånsk sennepssausmed brun sennep, smeltet smør og melkesaus er en delikatesse til lutefisk, kokt torsk og grønnsaksretter
Kok denne sausen helt inn før du tilsetter den ferdige viltsausen. Smak til medsennep og sitron. Bland honning, sennep og sitronsaft og smør over fuglebrystene