Viltsaus til elg oppskrifter

Gjestemat i Jula - Helstekt Indrefilet av Elg

Gjestemat i Jula - Helstekt Indrefilet av Elg

HELSTEKT INDREFILET AV ELG MED BAKTE GRØNNSAKER OG VILTSAUS. kjøtt til middag. Jeg har brukt elg i min oppskrift, men du kan selvfølgelig bruke det kjøttet du ønsker
Elghakk på fransk!

Elghakk på fransk!

Tilsett løk, hvitløk, timian, pepper og grønnsaker og la det hele koke til vannet holder på å forsvinne

Hjortfall i morgengry

Serveres med god viltsaus, poteter, sopp og grønnsaker etter eget ønske. Men både ektemann og jaktlaget jeg tilhører har skutt både hjort og elg i årets jakt
Elg indrefilet med viltsaus

Elg indrefilet med viltsaus

Velkommen til hjemmekokklauget. Nå er det høysessong for elg, ettersom at det har kommet masse elg i de tusen hjem

Elg i Sviddå

Væsken ble brukt i viltsausen og steken ble svidd i pannen på høy varme med godt smør. Hartvigsen inviterte som sedvanlig til påsketur til Stavtjørn – ett av mange fjellstrøk uten snø men som til tross for dette oser av påskestemning og forventningsfulle voksne og barn
Den beste glutenfrie viltsausen

Den beste glutenfrie viltsausen

Dette er en supergod og fyldig viltsaus som passer til både hjort, elg, rein og annet storfe. Da jeg er så heldig å ha en far som driver med jakt får jeg ofte både elgkjøtt og hjortekjøtt i hus og med så godt kjøtt må jo også tilbehøret være perfekt
Ekte norsk viltsaus - fløtesaus

Ekte norsk viltsaus - fløtesaus

Spe med litt og litt kraft til du får en klumpefri røre. La sausen koke på middels til lav varme i ca 10 minutter

Helstekt ytrefilet av reinsdyr

Smak til sausen med salt og pepper før servering. 800 g ytrefilet av rein, evt elg eller hjort. Jordskokk kan erstattes med pastinakk eller like deler mandelpotet og
Enkel Elggryte i crock-pot

Enkel Elggryte i crock-pot

Viltsaus laget jeg slik. tilbehør. Søndagsmiddag idag blir enkel, Siden det er fastelavensøndag og man er opptatt med å lage boller, så tenkte jeg en enkel elggryte i crock poten ville gjøre susen,

Viltsaus

o Passer til reinsdyr, elg, hjort og annet vilt. Smelt smør og rør inn melet til det får litt farge. Tilsett fløten og la det småkoke litt til