Viltsaus oppskrifter

56 Lagre
Reinsdyrstek med stekte kantareller og viltsaus

Reinsdyrstek med stekte kantareller og viltsaus

 Reinsdyrstek med stekte kantareller og viltsaus.  Deilig reinsdyrstek er egentlig ganske lett å lage.  Reinsdyrstek med stekte kantareller og viltsaus
5 Lagre
Reinsdyrfilè med pærepoteter, surret sopp, løk og spinat, sellerirotpurè, brokkoli og viltsaus med rødvin....den perfekte middag

Reinsdyrfilè med pærepoteter, surret sopp, løk og spinat, sellerirotpurè, brokkoli og viltsaus med rødvin....den perfekte middag

Reinsdyrfilè med pærepoteter, surret sopp, løk og spinat, sellerirotpurè, brokkoli og viltsaus med rødvin
21 Lagre
Hjemmelaga hjorteboller i fløtesaus.

Hjemmelaga hjorteboller i fløtesaus.

Lag så en fløte/viltsaus. Oppskrift på fløte/viltsausen jeg brukte i dag. Dette ble virkelig en slager her hjemme i dag
20 Lagre
Godt med hjemmelagde eddiker og oljer

Godt med hjemmelagde eddiker og oljer

Prøv litt i viltsausen. Det vanligste tilbehøret på middagsbordet har gjennom flere hundre år foruten salt og pepper, vært eddik og olje
15 Lagre
Langstekt elgstek med skogssopp  -  Elk roast with wild mushrooms

Langstekt elgstek med skogssopp - Elk roast with wild mushrooms

Klassisk tilbehør er rosenkål og viltsaus, og selv om mange synes det er traust, så er det såååå godt
8 Lagre
Dagens middag: Kjøttkaker i brunsaus med gulrotstuing.

Dagens middag: Kjøttkaker i brunsaus med gulrotstuing.

Eller om du tilsetter kraft fra viltmat sammen med fløten og einebær, voila viltsaus. Dagens middag. Kjøttkaker i brunsaus med gulrotstuing
6 Lagre
Reindyrfilèt

Reindyrfilèt

Jeg laget denne med en lettlaget viltsaus basert på sukker, balsamicieddik, kraft og fløte. Det er romjul, og alle har vel fått nok av fet mat
4 Lagre
Elghakk på fransk!

Elghakk på fransk!

Elghakk på fransk, hachis 500 g grovkvernet elgkjøtt En grovhakket løk 5 fedd hvitløk Tre--fire finkuttet gulrøtter 150 -200 g finkuttet sellerirot brun saus og viltsaus salt, pepper
3 Lagre
Vaktler i fløtesaus med flowersprout og ovnsbakte poteter

Vaktler i fløtesaus med flowersprout og ovnsbakte poteter

I år valgte jeg en ny tilberedningsmetode, jeg lot de trekke i viltsaus. Posted by Torill Anita. Tweet. Vaktler er noe av det beste jeg vet, men det er ikke akkurat hverdagsmat
2 Lagre
Gjestemat i Jula - Helstekt Indrefilet av Elg

Gjestemat i Jula - Helstekt Indrefilet av Elg

HELSTEKT INDREFILET AV ELG MED BAKTE GRØNNSAKER OG VILTSAUS. #økologisk #mat #jul #gjester #indrefilet #elg #helstekt #ovnsbakt #grønnsaker #viltsaus #2juledag
2 Lagre
FINNEBIFF MED TILBEHØR-OPPSKRIFT:

FINNEBIFF MED TILBEHØR-OPPSKRIFT:

Bland en pakke viltsaus med en pakke fløtesaus. FINNEBIFF MED TILBEHØR-OPPSKRIFT. 10. 11. 2014 kl. 13. 39 i. mat. 2 kommentarer
1 Lagre
GULLIMUNNS JULEMAT

GULLIMUNNS JULEMAT

Dyrestek med viltsaus. Dyrestek med farmors viltsaus. Viltsaus. Krumkaker, strull, cookies, farmors kaffekake og julekake med rum
1 Lagre
Storfe, fjordfe og vulkansk vin

Storfe, fjordfe og vulkansk vin

Sausen jukset jeg med, og brukte Jacob’s viltsaus, innkjøpt på Meny. Jeg synes at vinen ble en god match til retten, vinen hadde noen klare røde toner oppi alt det balsamiske og noe animalske preget, som passet godt til og fant seg vel til rette sammen med friskheten fra viltsausen, den umamirike smaken fra knutekåken og det jordlige rotpreget fra jordskokkpurreen
0 Lagre
Jada, vi lever!

Jada, vi lever!

Herlig indrefilet av reinsdyr med skogsopp, hasselbakk-potet, sukkererter og nydelig kremet viltsaus
0 Lagre
Viltgryte med sprøstekt bacon og ertestuing

Viltgryte med sprøstekt bacon og ertestuing

basen til sausen er Toro Viltsaus, men den blir fantastisk ved å tilsette,. Viltgryte med sprøstekt bacon og ertestuing
22 Lagre
Viltsaus

Viltsaus

Godt til alle typer viltkjøtt. Tid. 15-20 minAntall. 4 personer. Ingredienser. 1,5 ss smør. 2,5 ss glutenfritt mel eller speltmel
2 Lagre
Viltsaus

Viltsaus

2 ss smør. 2- 3 ss hvetemel. ca 6 dl kraft eller sjy. ca 1 dl seterrømme. 2- 4 skiver brunost. 1/2 ts salt. grovmalt pepper
86 Lagre
Rypebryst med hvitløksstekt champignon, karamellisert fiken og viltsaus fra "Kokkenes Kamp".

Rypebryst med hvitløksstekt champignon, karamellisert fiken og viltsaus fra "Kokkenes Kamp".

Denne oppskrften, kan også lages som en viltsaus ment til viltkjøtt som hjort, reinsdyr, elg og lignende