Smak til med salt og pepper. I dag lagde jeg en deilig salat til lunsj, oppskriften jeg tok utgangspunkt i fant jeg på opplysningskontoret for frukt og grønt sin side
Begynn alltid med det syrlige når du skal blande dressing, her blir det å begynne med sitronsaften, så sennepen og oljen til slutt før du rister eller visper dressingen sammen
1 dl kapers med stilk. 3 ss skånsk sennep*. Kok potetene og ta vare på kokevannet. Skjær aspargesen i passe store biter og slå det varme potetvannet over
Dette blandes forsiktig i potetsalaten. 1 rødløk, skjært i skiver3-4 vårløk, hakkes1 bunt reddiker, deles i båter1 neve bladpersille, hakkes1 neve kapers med stilkHa alt dette i en dyp salatbolle mens potene er lett lune. 2 ss grov sennep1 ss hvitvinseddiksaften av 1 sitronsalt/pepper1/3 olivenolje2/3 solsikkeoljeSennep, hvitvinseddik, sitron, salt og pepper blandes godt. pynt med hele blader av persille og kapers med stilk 8 ny poteter. 1 neve kapers med stilk. 2 ss grov sennep
Denne lune salaten har blitt den store slageren i år, med nydelig kremet sennepsdressing. Nå bytter jeg ofte ut den tradisjonelle potetsalatenmed en lettere variant, med oljedressing av enten balsamico eller sennep