Tynne potetskiver i ovn oppskrifter

Potetskiver med parmesan og hvitløk

Potetskiver med parmesan og hvitløk

Skjær potetene itynneskiver. Ovnsstekte poteter. Resultatet blir lekre potetskiver med parmesan og hvitløk, ferdigi porsjoner
Kyllingpanne – Knallgod

Kyllingpanne – Knallgod

Potetene var skjært tynnere enn du anbefalte. Jeg elsker dessuten mat hvor alt skal i en panne, deilige smaker som blander seg, ingenrøring og styr over kasseroller, det er bare å sette iovnen og vente på at den kommer ut klar tilservering
Hjemmelaget moussaka

Hjemmelaget moussaka

Skrell og skær opp potetene itynneskiver. Moussaka er en tradisjonell gresk rett med etterhvert godt fotfeste også i Norge
Hjemmelaget moussaka

Hjemmelaget moussaka

Vask og skjær en aubergineitynneskiver, legg et par skiver nederst i formen, deretter kjøttsaus. Da jeg var liten, så var moussaka en rett med kjøttdeig og potetskiver laget fra en ferdigpakke med poser
Gresk moussaka

Gresk moussaka

Vask og kutt opp aubergineitynneskiver. Om ønskelig kan aubergine byttes ut med potetskiver eller man kan legge til squash itilleggtilauberginen

Reker, chorizo og squash i paprikapuré

Skjær squashen og potetene itynneskiver. Sidenpaprikaene har stått lenge iovnen, er det veldig lett å fjerne skallet på dem
Laks i form

Laks i form

Når de er litt avkjølt, skjær de itynneskiver á ½ cm. Smør en ildfast form og dekk bunnen med potetskiver som du pensler med olivenolje eller smeltet smør
Knallgod kylling moussaka

Knallgod kylling moussaka

Skrell poteter og skjær dem itynneskiver. Dekk bunnen av den ildfaste formen med potetskiver. La moussakaen hvilei noen minutter når du tar den ut av ovnen
Valentines Day: Poteteroser

Valentines Day: Poteteroser

Start med å kutte poteten itynneskiver med en mandolin. Ha potetene imuffinsformer, hell over egg, krydre og avslutt med ost imidten før du setter iovnen
Myten om Lam Kleftiko

Myten om Lam Kleftiko

Skrell potetene og del de itynneskiver. Lam Kleftiko stammer fra en legende om soldater i fjellene på Kreta
Oppskriftsreprise: Søtpotetgrateng.

Oppskriftsreprise: Søtpotetgrateng.

Vask og skrell søtpoteten, og skjær den itynneskiver. Fordel halvparten av kjøttfyllet i bunnen av en ildfast form, ha over søtpotetskiver, squashskiver, deretter et nytt lag med kjøttfyll, søtpotetskiver og squashskiver
Fransk potetterrine

Fransk potetterrine

Behold skallet på potetene og skjær de itynneskiverkjøkkenmaskinen. Legg et tynt lag med potetskiveri bunnen og pensle over med smeltet smør