Det er perfekt snacks dagen derpå eller på en dag man ønsker noe skikkelig smakfull junkfood. Visp inn vannet gradvis litt etter litttil du har en passe tykk røre (omtrent slik du ville stekt sveler med)
Ogsåmed kesam i, det gjør brødet så sssssaftig. Også holder det seg godt i noen dager, for dette brødet har jeg nemlig store planer om å lage å ta med på neste telttur
Hvis du ikke skal lage egen saus til ribba kan du sile vekk sjyen å jevne den ut medlitt mel(evt sil ut bare litt av sjyen, kanskje en liter), tilsett så litt Soyasaus og Worcestershire sauce som smaksforsterker, bland gått og bruk dette som saus til ribba
Mot slutten av stekingen heller jeg på litt mer appelsinsaft og drysser med revet appelsin skall. Ellers stekes det som jeg alltid har gjort, medlitt pepper
Jeg har dette i en kjele sammen med frisk rosmarin og hakket sjalottløk. Dette er en symfoni av smaker og du er definitivt sexy på kjøkkenet hvis du disker opp med dette til din bedre halvdel eller en ny date
– Ha sjokoladeblandingen i en miksebolle og pisk opp med mixmaster eller kjøkkenmaskin. I dag vil jeg dele en fantastisk sjokoladekake oppskrift med dere
Et stort pluss er at alt skal i en bolle og kan røres enkelt sammen med en slikkepott. Oppskriften har jeg fått av en venn som hadde bakt denne til en babyshower som vi overrasket en felles venninne med
Kremen på kaken ble til underveis, og jeg endte opp med å lage altfor mye. Da en av kollegaene mine kom på jobb med restene av en sjokoladekake i langpanne på mandag og hun fortalte at hun hadde funnet oppskriften på Trines Matblogg, tok jeg hintet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.