Dersom du er som meg ligger det av en eller annen merkelig grunn alltid en svinefilet der. ca 600 g svinefilet. Svinet lot jeg først kose seg litt i en blanding av sennep, honning, rosmarin og timian i ca 1 time, deretter rett i sous vide på 60 grader i ca 1 time. Jeg liker mitt svin på 60 grader. ca 600 g svinefilet
Rør så inn olje, sennep og krydder for seg selv. Tenkte jeg kunne starte lørdagen med å tipse om en god og frisk potetsalat som du enkelt kan lage noen timer før en planlagt grillkveld i parken eller på terrasen
* du kan også bruke annet kjøtt eller svin. Ha i paprikapulver, salt, pepper, buljong, sennep og tomatpuré og la det småputre med lokk på lav varme i en times tid
Lammefilet kan byttes ut med svinefilet, kyllingfilet eller for eksempel. - Ytrefilet av lam 5-6 min, indrefilet av lam trenger kun steking i panne 2-3. - Svin indrefilet 10-15 min. 2 ts lys sennep, Dijonsennep