Med dagens grillaccesorier kan man kjøre på med pizza, kaker, wok … You name it. Squashen er det ikke noe spesielt hokuspokus med, skjær den i skiver, ha på litt olivenolje og salt og pepper
Bland grønnsakene med salaten og dressingen. Skjær squash i skiver, brekk av enden på aspargesene. Her har jeg servert laks og salat med amandinepoteter som først er kokt og så stekt i grillpanne, samt en dressing av lettrømme, hakket gressløk, salt, pepper, litt sukker og sitronsaft
Smør et tynt lag med hummus på lefsene, legg squash, ost, paprika, avokado (enten most eller skjært i skiver) og ruccolasalat på midten og rull sammen (begynn med å rulle inn øverst og nederst, rull deretter inn fra siden)
Smør et tynt lag med hummus på lefsene, legg squash, ost, paprika, avokado (enten most eller skjært i skiver) og ruccolasalat på midten og rull sammen (begynn med å rulle inn øverst og nederst, rull deretter inn fra siden)
Tørk godt av svinefileten, og krydre den med salt, pepper og røkt paprika. For dere som ikke har ovn med Sous vide funksjon kan man vakumere og bruke vannbad og temperaturmåler - eller en Sous Vide maskin
Legg svinefileten oppå. Pakk sammen rullen, og legg den i ei ildfast form med litt olje i bunnen. Jeg serverte med fløtegratinerte poteter, rosèpeppersaus og grønnsaker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.