Av og til er det greit at middagen nærmest gjør seg selv. I ukens Allers sto et tips om hvordan man kunne få til brun saus, og dermed var middagsplanen klar
Brunsaus er så enkelt å lage, men noen velger likevel å bruke sukkerlikør for å få brunfargen, isteden for å vente og røre de få minuttene det tar før jevningen får brunfargen naturlig
Dette er den ultimate BBQ sausen, eller grillsausen om du vil. Finhakk løk, hvitløk, soppen og chili og ha det i en kjele sammen med chilikrydderet og laubærbladeneTilsett coca cola
Det høres ut som mye løk, men trust me – løken bidrar til den gode, fyldige sausen. Ta gryten av varmeplaten og kjør tomatblandingen glatt med stavmikser eller i en blender
Egentlig er det nesten samme sausen, som kan tilpasses ulike retter. Det går helt fint, jeg lover. Veldig mange lurer på hvordan de kan lage god brun saus uten gluten og melk
Også over til det som er den hellige gral for saus elskere. Steken man brukte når det skulle være fint den gang for lenge siden før verden hadde gått av hengslene
Anden (lenke) var knallgod, men det var denne sausen som virkelig gjorde festen. Under stekingen lot vi fettet og kraften fra anden dryppe ned på et stekbrett med hvitløk og laurbær og rotgrønnsaker, slik at det fikk enda bedre smak
Saus. Synes du sausen er for tykk kan du spe den med litt vann eller melk. Skjær svinefileten i skiver og server med kokt superris, brokkoli og smakfull soppsaus
Brunsaus er så enkelt å lage, men noen velger likevel å bruke sukkerlikør for å få brunfargen, isteden for å vente og røre de få minuttene det tar før jevningen får brunfargen naturlig
Kjøtt og poteter er digg, men det blir ikke ordentlig fest uten ordentlig saus. Den er fyldig og smaksrik og setter en ekstra god spiss på kjøttmåltidet
Dette er en enkel dessert som jeg testa på en liten matleveranse i går. Det verste jeg vet er å være uvitende om hvordan maten smakte og om kundene blir fornøyd
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.