Lake. Kok opp ingrediensene til laken, rør til sukkeret er smeltet. Avkjøl laken til den er kald. La sursilden stå i minst 2 døgn før servering. 1-2 løk Lake
Lake. Sursild er en av de sakene som jeg foretrekker å lage selv heller enn å kjøpe. Lag lake, la det få et godt oppkok og deretter får det stå og bli kjølig
Her er et alternativ til den «vanlige» sursilda. Kok en lake av eddik, sukker og vann. 12 – 2013. 3 dl vann. Hell over den avkjølte laken, sett på lokk og avkjøl i minimum 2 døgn. 3 dl vann
Jeg har prøvesmakt denne, og i tillegg til den flotte fargen, er dette en raffinert sursild. Legg sild, løk og rødbeter lagvis i en krukke, hell laken over, legg laurbærbladene på toppen
Smak til med rødbetelake, salt, pepper og eventuelt. lake. Hell laken over silden og mariner under lett press i ca 3 dager. 3 kokte poteter. 4 ss lake fra rødbeter
Tøm over den kalde laken og sett silden i kjøleskapetTomatsildDenne tomatsilden er kjempegod og veldig lettvint å lagedu kan bruke samme laken som til sursildDu trenger
Sursild. Kok opp alle ingrediensene til laken og avkjøl. Hell laken over silden. Lake. Sett så kaldt i 3-4 døgn (kjøleskap). stå og trekke smak ved romtemperatur i ca 30 min før servering. Holdbar i kjøleskapet i 2-3 uker. 3 ss sukker. 3 ss salt. 3 kryddersildfileter. 3 ss rømme. 3