Beste sursild oppskrifter

Fred’s sursild

Takk for de fine jakthistoriene om Bestefar. For matglade seniorer i «Moss og Omegn Jeger og Fiskerforening» blir ikke klubbmøtene helt det samme uten pioner Fred Iversen sin hjemmelagde sursild
Tid for agurksylting

Tid for agurksylting

Av mange regnet som den beste salatgrønnsakplanten. 1 halv pose sursildkrydder. 1 pose sursild eller pickleskrydder. 1 halv pose sursildkrydder. 1 pose sursild eller pickleskrydder
Lag dine egne krydderblandinger..

Lag dine egne krydderblandinger..

Dette er godt å bruke når du skal sylte div, syltet løk, pickles, sylta agurk, sylta paprika, sursild osv osv
På tide med julesilden.

På tide med julesilden.

Og det beste av det hele, vår tradisjon med forskjellige typer sild, er at de er utrolig enkle å lage

Det er agurktid igjen!

Av mange regnet som den beste salatgrønnsakplanten. 1 kilo sylteagurk 1 liter eddik 5% 250 gram sukker 1 stor spskj sennepsfrø 1 halv pose sursildkrydder Krondill hvis du har i hagenSlik gjør du. 2 kilo slangeagurk 1 pose sursild eller pickleskrydder noen krondillskjermer noen små kvister fransk estragon noen skiver fersk ingefær 6 dl. 1 halv pose sursildkrydder. 1 pose sursild eller pickleskrydder
Hjemmelaget sursild!

Hjemmelaget sursild!

Jeg må innrømme at jeg har spist sursild siden november. Oppskrift sursild. Avkjøl noe og ha i eddik og sursildkrydderet
Sursild, øl og akevitt.

Sursild, øl og akevitt.

Og det beste av det hele, vår tradisjon med forskjellige typer sild, er utrolig enkele å lage. Sursild, øl og akevitt er det mest julete som finnes
TOMATSILD (verdens beste)

TOMATSILD (verdens beste)

Når vi laget sursild var det om å gjøre å ha mye løk i, og jeg lasset på brødskiva og koset meg med det
Bestemors tomatsild

Bestemors tomatsild

Har prøvd meg på rømmesild, sennepsild og sursild. Sild er noe jeg kun spiser til jul, men da til gjengjeld mye av det

Innehygge med casserolle bourgonie

NOE AV DET BESTE SOM FINNS er en skikkelig god, våt høststorm. Lauvbær trodde jeg tidligere bare skulle være i sursild, skjønte liksom ikke vitsen med disse tørre bladene

Sparetips: Mat

Det beste med dette punktet er at det er GRATIS. Det er derfor vi har tradisjonsmat som gravlaks, sursild, surkål, klippfisk, tørrfisk, svisker, osv

Litt mer om krydder

Allenhånde brukes til svinekjøtt, fleskepølse, fet fisk, kjøtt- og kålsuppe og till sursild. Jeg fikk informasjioner fra