Hvordan lage sursild oppskrifter

10 Lagre
Sursild

Sursild

Sursild er en av de sakene som jeg foretrekker å lage selv heller enn å kjøpe. Å lage sitt eget pålegg er både lett og smaker utrolig godt i forhold til mye annet man får kjøpt i butikken
0 Lagre
Sursild

Sursild

Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede
0 Lagre
Sursild og tomatsild.

Sursild og tomatsild.

Da har jeg laget det siste jeg skal forberede nå før jul. Sursild. Det er ikke så veldig vanskelig, og tar ikke lang tid, men bør helst lages litt i forveien slik at smakene setter seg skikkelig
71 Lagre
Oppskrift på Sursild

Oppskrift på Sursild

Sursilda jeg laget for ei stund siden gikk jammen fort ned. Så i går måtte jeg til pers igjen og lage et nytt glass
85 Lagre
Tid for agurksylting

Tid for agurksylting

Og så lage noe du vet smaker best av alt, og du kan være stolt av å dele med andre. 1 halv pose sursildkrydder. 1 pose sursild eller pickleskrydder. 1 pose sursild eller pickleskrydder
11 Lagre
Sild som Pålegg

Sild som Pålegg

 Den lages av kryddersild i stor porsjon ettersom det er blitt en tradisjon at flere av våre venner får et glass tomatsild i julegave
8 Lagre
Bakt laks med fennikel og sitronsaus

Bakt laks med fennikel og sitronsaus

Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede
3 Lagre
Det er agurktid igjen!

Det er agurktid igjen!

Og så lage noe du vet smaker best av alt, og du kan være stolt av å dele med andre. 1 kilo sylteagurk 1 liter eddik 5% 250 gram sukker 1 stor spskj sennepsfrø 1 halv pose sursildkrydder Krondill hvis du har i hagenSlik gjør du. 2 kilo slangeagurk 1 pose sursild eller pickleskrydder noen krondillskjermer noen små kvister fransk estragon noen skiver fersk ingefær 6 dl. 1 pose sursild eller pickleskrydder noen krondillskjermer noen små kvister fransk estragon noen skiver fersk ingefær
2 Lagre
Lettsaltet torsk med bacon og erter

Lettsaltet torsk med bacon og erter

Domaine des Deux Roches Macon-Villages fra Burgund i Frankrike, har en fruktig duft av sitrus, honning og hint av eik
2 Lagre
Lutefisk

Lutefisk

Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede
2 Lagre
Juleflipp med akevitt.

Juleflipp med akevitt.

– Jeg ønsket å lage en herlig drink som kan passe til en norsk julemiddag, og som du uten for mye styr, enkelt kan lage hjemme
1 Lagre
Vietnamesisk vårrull med grillet tunfisk

Vietnamesisk vårrull med grillet tunfisk

Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede
1 Lagre
Take it to the sild, folkens!

Take it to the sild, folkens!

Jens hadde laget purresild, som han serverte på rugbrød toppet med majones og karri. Det gikk i sursild og ulike kryddersild, og for hver bit kom det stønn av nytelse
1 Lagre
Laksetartar med ristet rug”jord” og urtemajones

Laksetartar med ristet rug”jord” og urtemajones

Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede
1 Lagre
Brandade

Brandade

Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede
1 Lagre
Tunfisksalat med fennikel

Tunfisksalat med fennikel

Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede
1 Lagre
Glassmestersild

Glassmestersild

Gjennom foredling av råvarer til ferdige retter vil vi inspirere til å lage mat fra bunnen av og samtidig oppleve ekte matglede